Hem Produkter Företaget Kontakt

Emballagechips
AltaStar samt AltaCell heter de två chipsmodellerna som vi producerar. De kallas även för Y- eller stjärn-form gällande AltaStar respektive 3, E, M eller W-form för AltaCell.
Läs mer
Emballagechips
Portionerare
Portioneraren är avsedd för montage på säck, silo och liknande för att underlätta styrning av påfyllning.
Läs mer
Portionerare

Svensk Packkonstruktion AB finns i Vallentuna ca 3,5 mil nord-öst om Stockholm. Företaget har tillverkat emballagechips sedan 1987.

Utöver emballagechips ingår även hanteringsutrustning till dessa i vårt produktsortiment.

Vi satsar långsiktigt på emballagechipsen och jobbar aktivt med att förbättra materialkvalitén samt testar nya material & användningsområden.

Vi har utvecklat egna produkter för att underlätta hanteringen av packmaterialet. Bland dessa finner man portionerare, galgar för upphängning, Loosefill-ställ, Loosefill-sugare, samt mini-silos mm.


Vi konstruerar och levererar även kundspecifika lösningar avseende silos och transport-system för emballagechipsen. Det rör sig om allt från enkla silos på 2 kbm till stora packsystem med fasta silos och transportsystem fram till packstationerna.

Vi är tre anställda i företaget som har som mål att alltid ge våra kunder bästa möjliga service, hög kvalitét på produkter och snabba leveranser.

 

Leif           Johan       Ralle

Copyright 2008 Svensk Packkonstruktion AB